En söndag i min smak

Fick hem min Ikea beställning då Per och Linda kom förbi och surrade. Tog tag i tvätten och städade. Har börjat fundera på hur jag vill ha de i bokhyllan vilka grejer som ska packas ner och vilka som ska vara kvar.
Fick trevligt besök av familjen Sandberg ikväll och Neo vart jätte glad att Gottfrid kom på besök och grabbarna lekte hur bra som helst neo var alldeles svettig. Båda var på strålande humör. Har lovat Karl att ge lite tips till honom då han är målvakt i innebandy. Så har tänkt på lite övningar som laget kan köra som uppvärmnings övning. Ska fara och se förhoppningsvis nästa match och en träning ska bli riktigt kul måste jag säga. Ska fråga pappa om han kan ta med sig hans tränings material som han hade när han var min målvaktstränare så jag får läsa på lite.

IMG_4022.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.