En bra start på denna morgon

Idag har jag jobbat i Ersmark, så barnen hade en kort dag på förskolan 08:30-13:30. Efter som jag är där så kort tid så brukar jag aldrig vara med på varken morgon fikat eller luncha med dom. Men idag gjorde jag ett undantag. Kom precis ner till marsalen då alla just hade gått och en man som har sitt företag insisterade på att jag skulle sätta mig och ta en kaffe och macka. Så lät mig övertalas. Och det är jag glad för. Vilket trevligt samtal vi hade, vi pratade företagande, retorik och familjelivet hur man får ihop de när ena partnern har eget och jobbar mycket. Ett mycket givande samtal. Han är en riktigt drivande entreprenör och jag fick lägga band på mig för att inte ställa tusen frågor.

IMG_4640.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.