Skönt att äntligen vara hemma

Efter ett dygn på bortaplan är de riktigt skönt att äntligen vara hemma.
Neo har varit otroligt tapper och jätte duktig. Lite panik fick han då vi kom in på operationssalen men eftersom han redan hade en ingång som satt i handen så gick nedsövningen på en sek. Jobbigt att lämna han. Vi fick beröm för vi var så lugna när han fick sånn panik. Inombords ville jag bara skrika och gråta. Så det var så skönt när vi fick träffa han en timme senare.
På uppvaket sov han drygt en timme innan han vaknade till och ville vara hos sin pappa. Vid 6 tiden fick vi åka tillbaka på avdelningen och neo fick glass och festis. Han piggnade till fort så han ville ut och cykla på trehjulingen som fanns där. Så det vart många rundor i korridoren.
Han somnade tryckt i jonas famn men vi 23 så vaknade han och hade ont. Och vi försökt få i han smärtstillande med han fick riktigt panik så vi lugnade han och tillslut somnade han om och dom kunde koppla in alvedon via droppet. Och han sov hela natten och hade jättefin andning och inga snarkningar eller andningsuppehåll.
Idag kl åtta hade vi en träff med doktorn och vart en utskrivna.
Tess hon har haft en super roligt dygn hos farmor. Tusen tack för hjälpen❤️

IMG_4547.JPG

Gilla(2)Ogilla(0)

3 thoughts on “Skönt att äntligen vara hemma

Kommentera