Lediga dagar med barnen

Vilken bra dag jag och barnen hade igår. Är så lyxit att jag kan styra mitt schema. Så igår var jag ledig, vi gick till lekparken och åt frukt och gungade gick ett varv runt kvarteret. Sen plockade vi in lite löv och andra roliga saker som vi limmade fast på papper. När lunchen var uppäten gick vi och vilade tillsammans så sjukt mysigt. Uppskattar dessa stunder mer nu sen jag började jobba. Efter mellis så klädde vi på oss och traskade ut och var ute i en och en halv timma i de fina vädret.
Efter middagen hade barnen kompis besök, vart lekar som björnen sover och kurragömma. Samt att he ner alla kuddar från soffan på golvet och hoppa in i havet bland kuddarna,det var tydligen super kul enligt killarna.
Idag har kidsen varit på förskolan, då vi båda jobbat. Trodde Neo inte ätit nått idag, då det serverades köttsoppa. Men han hade ätit jättebra även mellis hade gått ner vilket han inte brukar äta heller. Så vi är jätte glada att han är i en matperiod nu. Dessvärre hade Tess förhöjd kroppstemp nu ikväll då Jonas skulle lägga henne. Hoppas inte att det är feber på G. Men snälla mamma o pappa skulle ställa upp och komma hit o sköta isåfall. Så vi kan jobba. För missade 1,5 veckas jobb pga av höstblåsorna dom drabbades av.

IMG_4309.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.