Första snön

Vaknade att det låg ett vitt täcket marken. Så öppnade dörren så barnen fick känna på snön och Tess tycket det var super kul. Vi skyndade oss att göra frukost hemma gjord risgrynsgröt. Ett tips är att föra den i ugnen då slipper ni stå och nöta bort den fastbrända mjölken som blir i botten. Iaf så lyckas jag med de.
När vi väl skulle gå ut ville Neo stanna inne. Så jag och Tess klädde på oss och gick ut och gjorde en snögubbe och tog fram pulkan och hon fick åka lite. Hon älskar att åka pulkan och vart riktigt ledsen när jag försökte få hon att kliva upp. Neo och jonas lom ut så vi tog barnen och gick runt kvarteret. Sen var vi rätt blöta då det regnade. Sen mat i magen och vila för hela familjen.
Lagom då vi hade vaknat så fick vi ett mess så det vart lekparkshäng en stund. Dagen avslutades med tacomiddag till barnens glädje. Sen mys.
Jag passade på att städa barnens rum idag samt vika ihop tvätten så vi kan göra roligare saker i morgon än att städa.

IMG_4470.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.