En lyckad söndag

Gud så lång denna dag varit. Vi var ute med barnen kl 10 för att göra dagens to do list. Vi började med att gräva ner en strömkabel som kommit fram på uppfarten, samt jämna till marken framför vedskjulet så vi kan öppna och stänga dörren under vintern. Sen vek vi i hop mattan till studsmattan som hängt på tork och sen bytte vi alla lampor ute så nu funkar ljusrampen på huset.
Sen for vi och hälsade på mamma som vart glad och överraskad att få främmande. Vi kom hem strax innan middagen skulle göras men innan så vart de en dusch för samtliga i familjen . Efter matan så for vi och hälsade på Magnus och Magdalena. Grabbarna lekte riktigt bra lite gnabb bara som de ska va. Hon hade gjort riktigt goda kakor som jag måste baka.
Nu ligger jag i soffan och slappar men måste nog flytta mig till sängen innan jag somnar för ögonen är riktigt tunga nu.
Go natt på er ❤️

IMG_3630.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.