Vad har hänt den senaste tiden

I fredags var vi bjudna på NL’s sommar fest med tema Red whit toutch of gold. Kl halv 7 var de samling på busstationen för avfärd mot hemlig ort. Vi körde myckle medle och hamnade tillslut på Hamnade tillslut på Nordanå. Där det stod ett jätte stort Cirkustält, lite mingel och sen in och sätta oss för att se lite underhållning och äta en god trerätters. Robert wells stod för kvällens underhållning hur grymt som helst. Barnens farmor och Boe passade barnen och det gick så bra. Neo var riktigt peppad att få spendera tid med dom. Han vinkade glatt när vi for.

Lördag så gjorde vi inte så mycket, var rätt sega eftersom vi kom ju hem 1 på natten och tess vaknade pigg och glad 6 på morgonen . Bara att stiga upp, och extra skönt att inte vara bakfull.
Söndag, så bestämde vi en date med farmor och Boe på Nordanå, var matning av ankor eller snarare fiskmåsar vi vart bjudna på fika och så gick vi intill Bonnstan för att se på marknaden. Neo var jätteduktig vi hade ingen vagn till han utan han gick med oss så snällt. Farmor köpte varsin mjukis kanin till barnen som Neo älskar. Han gosar med den mycket.

Måndag var Jonas första semesterdag, gav han sovmorgon. Sen vart de en sväng till stan för lite ärenden.
Tisdag var de jobb för mig, och hann bara hem så gör sig Neo illa. Han klämde sig rätt rejält i dörren. Usch var han skrek. Ett samtal till 1177 Och hade turen att få prata Med Susanne så skönt att få prata med nån som man känner. Och hon bokade in oss för en undersökning på Moröbacke Vc. Satte oss i bilen och körde dit med en gråtande Neo. Väl där så gick undersökningen riktigt bra. Neo visade upp sitt finger och gjorde allt som läkaren bad om. Han fick till och med klämma och känna. Vi vart så stolta över våran Neo. Och läkaren var riktigt duktig med barn. Trots att han var ung. Vi har ju som sagt stött på många läkare då Neo hade kikhosta. Men iaf så klarade sig fingret utan några större skador, bara blåmärke och sår.

20140703-220655.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.