Skatan

Idag vart de strandhäng med vänner. Men först gjorde vi ett stopp hos mamma och pappa för att hjälpa till att rensa bland alla saker som står i bagarstugan, ett släplass med skrot fick vi ihop innan värmen tog knäcken på oss. Mamma var snäll och gjorde massäck åt oss och sen träffade vi våra vänner för lite strandhäng. Var väldigt tveksam att fara dels för att jag tycker det är på tok för varmt och sen hängde de på Tess också. Men febern var borta imorse. Det som var bra var att det blåste svalkande vindar så det kändes aldrig riktigt extremt varmt. Tess gjorde premiär i sin uvtröja hon fick av farmor, den funkade super! En sak har jag lärt mig idag, låt aldrig Jonas packa badväskan. Han glömde filten att sitta på och tog bara med en handduk, vet inte hur han tänkte riktigt. Dessutom tog han fel badkläder till Neo, ett par jätte vida badshorts stället för hans uvbadkläder. Så neo tyckte inte det var då kul att bada. Tess tyckte det var super kul.
Har inte varit till detta badställe sen jag var liten, och frågade mig bror som också följde med att jag tyckte att det var så stort nu och då pekade han långgt bort att där var stranden vi var på som små. Så vattnet hade alltså dragit sig utåt. Blir iaf fler besök dit…

20140722-231329-83609029.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera