Olidligt varmt

Denna härliga värme verkar ha kommit för att stanna. Vi håller oss mest inne med acn igång. Vi är ute på morgon och när vi ätit lunch håller vi oss inne så barnen får vila svalt.
Idag började vi dagen med ett besök på BVC, det var premiär för våra barn att fara till MoröBacke Vc. Vi fick inte vår vanliga BVC sköterska för hon hade semester. Vi pratade lite om Tess och hennes utveckling och hon tyckte att hon var väldigt nyfiken och framåt tjej. Vi passade på att fråga om Neo’s snarkningar som han har, fick jättebra svar så vi känner oss lugna. Tess vägdes och mättes, 75 cm lång och väger nästan 10 kg. Det var ju vaccination och ledsen vart hon men gick över rätt fort. Sen sov hon rätt länge.
Efter middan for vi och några vänner och fikade på cafe Kajutan, precis bad jag behövde, trevligt sällskap och många skratt. Och vädret var underbart. Barnen hade ju super kul ihop. Barnen somnade direkt när vi kom hem, febern kom smygandes just innan hon gick och la sig så jag hoppas innerligt att den är borta imorgon annars får vi ställa in morgondagens planer!

20140722-005301-3181636.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera