Konstigt väder

När jag kom hem från jobbet han jag inte mer än hem så öppnade sig himlen rejält, fick som feeling att det låg åska i luften. Sen resten av dagen har de varit sol och regn om vart annat.
Vårt mission för dagen var att åka på bilfirmor i stan för att försöka hitta en ny bil. Och vi hittade bilen med stort B. Vi ska fundera till på måndag sen får vi se om vi blir ägare till den fina bilen. Skulle ju vara trevligt att åka söder ut med en ny bil.
När vi var klar med bilar for vi till solbacken och childrens house och rekade lite presenter till Tess, hittade inget klockrent så vi har beställt från nätet istället. Neo var i himmelriket åh vad traktorer de fanns han började direkt lägga saker i kundvagnen, neo vill ha sa han. Han fick iaf en cross som han vart stört kär i. Han skulle ju sova med den.

Imorgon hoppas jag på fint väder, neo älskar att ära frukost ute så hoppas vi kan göra de. Annars har vi inga direkta planer, eller jo klippa gräsmattan till Neo’s stora glädje

20140704-230626-83186473.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.