Hemma igen efter några dagar i huvudstaden

Kvällen/natten mot lördag packade vi våran nya bil och styrde mot huvudstaden för några dagar hos Jenny och Micke. Bilresan gick hyfsat bra, Tess ville så gärna sova på mage i bilbarnstolen vilket såklart inte gick, så hon var riktigt arg emellanåt. Och Neo som älskar att åka bil satt nöjt. Ända sen vi köpt ny bil har han sagt varje morgon då han vaknar – Neo åka bil. Iaf så kom vi till Jenny och Micke vid halv 3 lördag natt.
Lördag hade Jenny fått låna barnen så det vart ett härligt dyn med dom med lite bad, pizza, jordgubbar och godis såklart. På kvällen kom barnens farmor och Boe, som skulle sova över för att söndag morgon köra vidare mot Skåne.
Söndag for vi till Toys ar us och handlade födelsedags presenter till Tess, Neo var verkligen i paradiset. Vi hade bestämt att han skulle få välja en leksak, och trodde nog han skulle välja en traktor till till hans samling men han förälskade sig i en plastkärra från filmen Cars, det trodde vi i tr. Medan vi shoppade leksaker handlade Micke en Ny bil. Och inte vilken bil som helst utan en jättefin Ford såklart. Avslutade kvällen med mat på Mirella. Och sen lite godis. Barnen somnade gott på soffan.
Måndag bestämde vi oss för att åka in till city. Neo fick åka tunnelbana och buss på samma dag, vilken höjdare. Det gick jättebra. Inne i stan med barnen. Vart lite shopping, en tröja och byxor till mig. Vart så jobbigt i affärerna med två barnvagnar. När vi skulle åka hem så vart de ju såklart mitt i rusningstrafiken. Vi hoppade på tunnelbanan för att sedan åka en station sen fixk vi inte åka längre för att nån befann sig på spåret så alla fick lämna tåget. Och just när alla lämnat så fick han klartecken att kunna fortsätta så det var bara att hoppa på igen. Iaf en resa som tar ca 20 tog 2 timmar med byte till buss för sen byte till tåg igen. Middagen åt vi tillsammans med Jenny och Micke. For in till Bromma Blocks och åt världens godaste köttbullar och mos 125 kr dock men värt pengarna. Neo föredrog Jennys kyckling istället, avslutade vår kväll med en fika uppe i kaknästornet.
Tisdag spenderade vi i bilen, och 3 timmar på IKEA. Det gick mycket bättre att köra på dagen. Inget gnäll från Tess.
Det får sammanfatta fåran lilla tripp till Stockholm. Vi hade super trevliga dagar hos jenny och gör gärna om de. Gick super med två barn.

20140716-233713.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.