Bra med rutiner och bad

Nu är vi åter back on track med rutinerna så skönt. Klockan är stax halv åtta och Tess ligger och sussar sen sju. Jag och Neo sitter i soffan och ser Bolibompa och har fredagsmys. Så mysigt att bara få rå om min stora kille en stund. Och när Neo har lagt sig blir de god mat och film mys med min älskade make. Bättre start på helgen kan man inte få.

Innan vi åkte till Stockholm så hade mamma köpt en barnpool till barnen och imorse så blåste vi upp den och fyllde den med vatten. Har altid sagt att mina barn aldrig ska behöva bada i kallt vatten som jag fick göra som liten, usch så kallt det var. Så vi bar hinkar med varmvatten så allt bärande var värt mödan då jag såg hur glad Neo blev över poolen. Tess sov så hon missade de hela men hoppas på bra väder imorgon så hon får prova den också.

20140718-192518.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.