Båtprämiär

Ikväll var vi bjudna till Bjässviken på middag. Vilken underbar kväll och varmt. Tog med mig en rabarber och äppelkompott som jag slängde ihop tidigare idag som vi åt till efterrätt ihop med glass och svärmors Jordgubbar, den var riktigt god om jag får säga det själv.
Vädret var på topp så det vart en sväng ut med svärmors fina båt, helt vindstilla och spegelblankt på vattnet. Neo tyckte det var spännande och Tess somnade efter ca 5 minuter men den tiden hon var vaken tyckte nog hon också det var kul.
Imorgon är de BVC för Tess, och sen ska vi och kolla på en säng åt Neo. Vårt mål är att bli klar med barnens sovrum denna vecka, förhoppningsvis kanske vi hinner klämma in ett besök på iKEA också Om vi inte hittar liknade saker på nån affär här i stan.

20140721-001435.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.