Trött och slut

Denna helg har gått i ett rasande tempo. Men så trevligt vi har haft. Igår började vi dagen med att åka till stan och hämta ut en Peugot 508 som vi skulle prov köra över helgen. Eftersom vi ska byta bil så måste vi ju börja nånstans. Men en peugot blir de inte. Den tilltalade oss bara inte. Och eftersom det mest troligt blir en ny bil så vill vi vara 100% säker på att de är rätt innan han köper nått som kostar så pass mycket. När bilen var hämtad var de vilda jakten på en studsmatta till Neo. Han älskar att hoppa, och började rymma till grannarna för att han vill hoppa så då kände vi att de var dags att han får en egen. Vi var på 3 ställen och alla var slut och sist for vi till childrens house och där fanns de 1 ex kvar. Sån tur vi hade, när vi kom hem så började meket med att bygga ihop den vilket inte var så svårt med Rikard fick komma och hjälpa oss. neo var otålig till tusen. Kan väl säga att hon Neo får bestämma så skulle han hoppa från morgon till kväll. Så roligt är de tycker han.
På middag hade vi bjudit över Familjen Sandberg, så trevligt. När dom mindre barnen sov och dom större satt och spelade tv spel så spelade vi ett super roligt kort spel. Massor av surr vart de också såklart.
Idag söndag så började vi med att fara på utflykt till Nyheden för att få se kossorna springa ut. Neo tyckte de var riktigt spännande. Han lyckades även ta tag i stängseltråden med båda händerna han fixk inte så ont det var värre för stackars mig. Men det gick bra. När vi sett alla galan kossor springa av sig så visade Magdalena och Magnus en jättefin badplats inte så långt ifrån Nyheden, Neo hade jätte roligt och kom ju såklart i gång lagom tills vi skulle fara. Som tur var så skulle även som andra fara så då gick de bra. Där kommer de nog bli att hänga i sommar, mysiga middagar bla.
När vi kom hem så började jag stor städa våran altan på baksidan från golv till tak tog sin lilla tid men nu är de äntligen gjort. Jonas var inne och flyttade sitt kontor/datarum till rummet bakom garaget. Så nu ska vi sätta igång att fixa iordning ungarnas sovrum.
Nu ligger jag i soffan och ska se Oitnb ( orange is the New black ) andra säsongen sen blir de sängen, imorgon är de jobb som gäller.

God natt på er!

20140608-222619.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.