Saknar

Gud vad jag saknar Neo just nu, skulle kunna gå och hämta han från förskolan men de tänker jag inte göra. Är ju inte allt för många timmar kvar innan han ska hem. Han kommer bli jätte glad då han kommer hem då han äntligen får hoppa på studsmattan. Har ju varit dåligt väder både i måndags och igår.
Hade tänkt baka en kaka då Tess vaknat som vi kan fika då Neo har kommit hem, och även bjuda mamma o pappa på imorgon då dom är snälla och passar barnen medan jag och Jonas jobbar. Är riktigt skönt att bara jobba 2 dagar i veckan såhär till att börja med, känner att jag har en helt annan energi i kroppen och va mysigt de är att sakna barnen och de bästa av allt är när man kommer hem och båda barnen kommer springande med öppna armar och vill kramas länge.

20140611-104215.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

Kommentera