Nya skor till kidsen

I veckan kom barnens skor som vi beställt. Neo har den senaste tiden blivit intresserad av spindelmannen, då när vi hittade skorna så lös de Neo om dom. Neo älskar sina nya skor och visar stolt upp dom. Vi tänkte att han skulle ha sina gamla idag när han skulle på förskolan, men i morse då jonas skulle iväg med han så vägrade han ha sina andra skor. Och han skulle även ha sin nya keps. Så Jonas lät han ha på sig sina nya saker och Neo visade stolt upp sina skor och keps han ville inte ta av sig dom heller men det löste dom med att klä på barnen och gå ut. Personalen på Neo’s avdelning är verkligen toppen!
Tess fick sig även hon ett par
nya kavat skor som är meningen hon ska ha i höst. Men ikväll då vi var i lekparken fick hon prova ha dom. Trots att dom var förstora så kunde hon ha dom utan att snubbla.

Pappa var så söt han ringde nyss, han glömde en påse här tidigare idag då han och mamma var här och passade Tess. Så han frågade om han kunde komma hit i morgon. Han ville följa och hämta Neo. Neo tycker de är så kul när Morfar eller mormor kommer och hämta honom och han får åka morfars bil hem..

20140625-230402-83042449.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.