Gårdagen

Sitter och ser på röran som barnen har skapat nu på morgonen, och dricker första koppen kaffe. Tänker på vilken fin dag vi hade igår först for vi en snabb visit till firandet här i byn. Neo fick rida på söta lilla London. Det var första gången han satt på en häst. Gick jättebra men han tyckte nog det inte var tillräckligt spännande så 2 varv vart alldeles lagom. Nästa midsommar blir de att vara där längre för Neo vart så ledsen när vi skulle fara många av hans kompisar var ju där som han inte hann leka med.
Sen vidare till stan för en midsommar lunch hos farmor och Boe med Frida och Bernt. Vi vart där ända till 17 sen hem för att invänta Thony och Milly som skulle spendera kvällen här. Vi åt god mat och barnen lekte jättefint. Vart en sväng till lekparken och lite hoppande på studsmattan medans jag stökade bort middagen och la isäng Tess som var riktigt trött. Av slutade kvällen med en film chips och godis..

20140621-100700-36420591.jpg

Gilla(5)Ogilla(0)

Kommentera