Fredag den 13

Vilket tråk väder de är, i veckan har de varit fint de dagar jag jobbat och regn då jag är ledig. Igår var de jobb för min del, mamma och pappa var här med Tess, och när jag kom hem så hade mamma och pappa varit snälla och lagat vårt bord som står på altanen, dragit åt skruvarna i alla stolarna, samt vikt ihop tvätten i tvättstugan. Så snällt, så idag ska jag lägga in tvätten i garderoberna. I går efter middagen for vi och hälsade på Jonas farmor, jag och Tess var med farmor och Jonas och Neo klippte gräset. Sen vart de natuligtvis massor av fika. Vart inte så mycket mer gjort för när vi kom hem så satte sig jonas och Jobbade bort lite medan jag la barnen. Båda somnade rätt snabbt.
neo’s sår läker jättefint, och han är så duktig när vi lägger om såret det som är mest jobbit är att tvätta rent de, det svider ju. Men inga tårar kommer utan han sitter snällt. Vi kan inte annat än bli stolta över våran pojke!
Nu sitter vi och äter frukost och tess håller på att somna i barnstolen. Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe samtidig ska jag knåpa ihop en handlings lista!
Helgen bjuder på massor av familjemys och roliga utflykter..Spännande!

20140613-092838-34118877.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.