Torsdag

Känner mig glad och lycklig idag. Tänk att jag och Jonas faktiskt varit ihop i 10 år nu. Mamma och pappa kom hit och var med barnen igår då Jonas hade lyckat pricka in ett tandläkarbesök igår. Och eftersom han är så spruträdd så får han en ” grogg ” så han blir lugn. Och besöket gick bra. Resten av kvällen spenderade han på soffan och sov. Så vi. Får fira till helgen istället. Gick jättebra att lämna Neo på förskolan sen hem för att ta bilen och fara med Tess på barnmottagningen. Tess hade slagit på stor charmen och charmade alla som kom i hennes närhet ❤️ läkaren frågade om hon alltid var så här glad, och i stort sett så är hon de. Träffen med läkaren gick bra, och vi ska fortsätta med masken och prova ta bort en gång. Så nu är de bara morgon som gäller. Vi gick ett förnyat recept och en större storlek på masken. Och ett återbesök efter sommaren.
Nu är vi hemma och ska försöka få damen att sova en stund. Sen är de hämtning på förskolan ❤️

20140515-112848.jpg
En trött liten dam

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.