Onsdag

Skrev detta inlägg tidigare idag men vart tydligen en bugg då de inte publicerat..

Gick rätt så bra att lämna sonen på förskolan. Bara lite gråt denna dag. Om ca 1 timma ska jag gå och hämta min lilla prins, saknar honom.

Jag har varit lite effektiv sen jag kom hem från förskolan. Medan Tess sov i vagnen så putsade jag fönstren på utsidan. Hunnit med att tvätta 2 maskiner tvätt och renbädda sängen, ringt och bokat en klipptid och badat Tess. Nu har vi nyss ätit lunch, Tess åt västkustgryta ett recept jag hittade på Jessicas blogg och Tess älskar den. Skönt när man gjort den själv. Hon har utvecklats massor de senaste dagarna, hon går allt mer och självförtroendet är de inte fel på.

När Jonas kom hem från jobbet gick vi ut en stund innan kvällsfikat, lite bus i lekparken som dom andra kvällarna denna vecka. Idag åt har riktigt bra, både på förskolan, middag och kvällsfika. Dag fick han skorpor med ost vilket gick hem, inte bara osten och smöret utan skorpan gick ner också.
Neo har de senaste dagarna gjort stora framsteg när de gäller resan till att bli blöjfri. Han vill nu sitta på toan istället för pottan och säger till ibland då han är kissnödig, och allt detta har kommit av sig själv. Vi har inte frågat en enda gång om man vill kissa. Så duktig han är våran kille…

20140507-230305.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.