Nytt tak

Dåligt med bloggande den sista tiden, men har inte haft nån vidare lust till att uppdatera. Så tänkte in och skriva att vi lever. Tiden rusar iväg. Snart är Tess 1 år, hallå 1 år jag hinner inte med. Detta år har gått i en rasande fart.
I söndags ( mors dag ) så var vi utbjudna på middag av svärmor. Jag och Jonas hade inga höga förväntningar på Neo eftersom han är ju trots allt 2,5 år. Men killen satt snällt dom 2 timmarna vi var där. När vi drack kaffe började de krypa lite i kroppen och han ville sitta i mitt knä. Vi är riktigt stolta över vår stora lilla kille. Han överraskar oss ibland.. ❤️

Idag jobbar maken bara halv dag och sen är han långledig, hur underbart som helst. Vi har mån rolig aktivitet vi ska göra med barnen sen blir de jobb på huset. Vi har nämligen fått vårt tak till förrådet på baksidan. Hur underbart snälla vänner har vi inte, som kommer hem till oss och mäter och beställer och skurit plåttaket i rätta längder samt kommit och lämnat de hemma hos oss ❤️så helgens pyssel blir att få fast taket.
Ikväll blir de en löprunda med Magdalena, undra hur de ska gå för min del…har inget löphuvud, älskar korta sträckor som jag mer kan vara explosiv. Men typ 5 km hjälp!

20140528-122731.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.