Lite text men mer bilder istället

I fredags lämnade Magdalena en cykel med cykelvagn så jag och barnen skulle kunna följa med och titta på kossorna, var lite nervös över att fara själv med barnen, då Tess måste bäras och Neo kanske slår dövörat till. Men han skötte sig och lyssnade på sin mamma. Och tyckte allt var så spännande. Men tror cykelfärden dit var mest rolig.
Tror jag har världens bästa mamma för har nu fått en cykel med barnsadel samt fick vi köpa Magdalena och Magnus cykelvagn så nu är vi redo för sommaren.

20140511-231617.jpg
Lördag vaknade vi upp till regnet som smattrade mot rutan, så mysigt. Vart en lång frukost och sen satte vi oss i bilen och for till Ica för att inhandla lite ingredienser till cupcakesen Neo länge velat baka. Sen vart de bak för hela slanten. Kvällen avslutades med god mat och se Sanna Nielsen komma på en 3 dej plats.

20140512-054256.jpg
Igår söndag så var hela familjen uppe med tuppen, Natten erbjöd inte mycket sömn då Jonas fick rethostan och låg och hostade större delen. Så redan halv 10 satt vi i bilen påväg till Ica för att handla hostmedicin, jag köpte ett par tights på Lindex. Sen for vi och hälsade på Jonas farmor, som bjöd på Lunch. Och både jag och Jonas var så stolta över Neo hur mycket han lugnare han blivit . Förut då vi varit där så har vi fått passa han så han inte pillar i allt. Men inte igår. Han hjälpte gammelfarmor att duka och var så sjukt duktig.
När vi ätit så for vi hem för neo var så trött han stupade i soffan direkt.
När vilan var slut gick vi ut och Neo fick äntligen köra åkgräsklipparn. Han älskar att sitta i Jonas knä och styra och duktigare blir han för varje gång.
Vart en tur till Södra sidan för att återställa cykeln som vi fått låna av Magdalena och Magnus. Neo och Gottfrid lekte super fint med varann dom är så söta ihop..

20140512-060128.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera