Pigg och utvilad

Somnade igår strax efter 10 i soffan. Sen väckte jonas min vid 12 och vi gick och la oss och jag somnade och vaknade av Tess som var sprudlande glad så lyfte henne till våran säng. Neo älskar att ligga och mysa med lillasyster. Hennes inhalation morgon och kväll hjälper verkligen. Hon hostar nästintill inget nu.
Har hunnit med många saker under morgonen, städat huset, behövdes verkligen då varken jag eller jonas orkat med de då vi varit sjuka, tvättat och vikt ihop all tvätt. Och renbäddat sängarna. Nu vill jag ha tillbaka mitt smak och liktsinne. Ingen mat smakar nått just.
Just nu ligger båda barnen och vilar, Tess ute och Neo i sängen. Tess verkar sova riktigt gott ute då hon är inne på andra timmen nu.
Och Jonas är snart påväg hem då han har halvdag.

20140417-121726.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

2 thoughts on “Pigg och utvilad

  1. www.blojbudet.se Blöjor,mm direkt hem till dörren

    Äggstra erbjudande ons-torsdag 16-17 april

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera