Onsdag

Går kom ju min pappa och hälsade på. Jag och barnen hade somnat i soffan. Så vi fick bästa uppvaknandet, Tess drog på ett jätte stort leende när hon såg morfar och Neo sken upp och sa Momooo.
Neo har fortfarande feber, tror den är på väg ner. Han är inte lika varm idag och lite piggare. Fast hosta det för han, mycket slem som kommer upp. Neo vill inte heller ha välling, så nu är de macka som gäller, eller pålägget på mackan som han äter till frukost. Undra om det är bara nu eller om han har slutat helt.
Ikväll är de ju träning, hoppas min träningskompis får barnvakt så vi kan fara tillsammans. Är fortfarande seg i benen.
Hade otroligt svårt att sova inatt, låg och grubblade, jag och min mamma har kommit på kant med varann. Och hon agerar som hon är 3 år gammal och stoppar huvudet i sanden. Är inte ofta jag blir arg på mamma men nu kunde jag inte hålla med bara för sakens skull. Hon gjorde en höna av en fjäder. Blir arg bara jag tänker på de…
Barnen vilar och jag ska njuta av min kopp kaffe..

20140409-095019.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.