Nya utemöbler och blåmärke

Tess vaknade strålande pigg strax före 6 imorse. Och då är de ju bara att stiga upp med den lilla solstrålen. Blir på så bra humör när man får vakna till ett sådant leende. Båda barnen har sovit riktigt bra inatt. Bara Neo som vaknar och vill ha vatten ibland. Idag är han feberfri, men är trött och orkar inte riktigt och måste vila några gånger under dagen. Hostan är riktigt jobbig för han, som tur är hostar han inte mycket på natten. Igår kom Jonas hem med play-doh till Neo. Det vart en hitt. Så idag har vi skapat. Resten av tiden har vi lekt med bilar, vilat, myst till Lejonkungen, städat och dammtorkat.

Nästa helg är de Påsk, vi är bjudna på namngivningsceremoni på lördag och på Söndag ska vi ha påskmiddag här hemma. Tror det blir en klassisk stek. Är grymt sugen på de. Med goda tillbehör. Nu är de bara efterrätten kvar, Kanske en påsktårta?!
Just nu är älskling på väg hem med nya utemöbler till altanen på framsidan. Kommer bli så fint. Ville ha sköna möbler där eftersom vi sitter mest där. Och den om var där tidigare ställer vi på altanen på baksidan.
Barnen har haft en oturs dag idag. Tess började med att ramla mot bordet som slog sig på kinden så hon har fått ett blåmärke. Neo han vart arg och kastade sig bakåt med huvudet i soffan och slog bakhuvudet i kanten på soffan längst upp…

20140410-163011.jpg
Så här ser nya stolarna ut

20140410-164508.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.