Känner mig bättre

Äntligen känns de som denna förkylning håller på att avta. Påsken har varit riktigt mysig, vi har påbörjat lite trädgårdsjobb, så som kratta på de ställen som har torkat upp. Rensat mellan plattorna. Sen har utemöblerna på framsidan åkt fram, så vi har suttit där och druckit kaffet eftermiddags solen.
I lördags var vi bjudna på namngivningsfest för Sam. Riktigt trevligt med jättegoda pajer och jättegott fika. Tårtan var jättegod som vanligt när Jessica gjort dom. Neo hade super kul, lite blyg till en början men det lossande snabbt.
Igår hade vi en liten påskmiddag hör hemma för mamma, pappa, Stefan, Daniel och Liam. Vart en klassisk stek som vart så sjukt god, lite sill som förrätt och jag glömde totalt bort efterrätten, hittade ett packet chokladpudding i skafferiet så det vart räddaren i nöden. Inte nån världsklass på efterrätten med den gick hem.

Idag har vi bjudit svärmor och BoE på middag vi ska se när SAIK tar hem sm guldet för andra året i rad. Kommer bli grymt. Synd att dom gör de på borta plan i år också.
Verkar inte bli någon sol idag, så får se vad vi hittar på för något!

20140421-073325.jpg

20140421-073350.jpg

20140421-073412.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.