Ett besök på barn och ungdomsmottagningen

Efter en natt som har innehållit väldigt lite sömn för Tess och mig. Hon har feber och en hemsk hosta och har varit förkyld jätte jätte länge. Så imorse vart jag less. Och fick en tid på barn redan vid lunch. Tess skötte sig utmärkt, det satt inte i lungorna och det var skönt. Hon märkte inte ens när dom stack i tån för att ta en snabb sänka. Efter en lååång väntan så kom doktorn tillbaka, och hon hade i sin tur pratat med en annan läkare och dom kom fram till att det förmodligen är förkylningsastma. Så vi har fått en mask som hon ska inhalera kortison morgon och kväll. Så nu hoppas jag på en förbättring fort. För jag orkar inte en till natt med 2 timmars sömn plus min förkylning på de. Just nu ligger hon med mig i soffan och natten verkar inte lovande hon hostar redan och blir oriven och gråter.
Jag är iaf glad att pappa kom hit och gjorde middag till oss och lekte med barnen Så vi fick lite vila.

20140415-222206.jpg

20140415-222355.jpg

Gilla(0)Ogilla(1)

4 thoughts on “Ett besök på barn och ungdomsmottagningen

  1. Lilly var oxå sjuk sitt första år men efter ett tag med inhalatorn blev det mycket bättre! Lycka till 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.