En trött mamma och en sjuk Neo

Igår kom Maria och hennes son Lukas och hälsade på. Vi gick en promenad och sen satt vi och pratade. Maria har jag spelat innebandy typ ända sen jag började spela. Tiden rusade iväg, och neo skulle hämtas. Och hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses nästa gång.
Neo hade haft en bra dag på förskolan, lite blyg men kom igång efter en stund. Neo är inne i en period då han knappt äter alls. Ingenting duger. Tycker de är riktigt jobbigt dessa matvägrar perioder. Pratade om de med personalen på förskolan och fick så klocka svar som lugnade mig lite iaf. Det tog ett tag att fara hem då Neo ville leka lite till. Och efter 25 minuter kunde han glatt krama Åsa och några barn och säga hejdå!
Hemma fick han sitt favorit fika, och åt gjorde han så skönt. Typiskt nog så fick Neo feber framåt kvällen. Så idag är vi hemma och kurerar oss. Barnen vaknade före ottan idag så jag och Neo myser i soffan och Tess går med sin rullator 🙂

20140424-063913.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.