En natt med lite sömn

Igår efter vi hade ätit middag så klädde vi på oss och gick ut, Neo cyklade och Jonas tog fram Rcbilen och körde ute på gatan. Vilket alla barn tyckte var super kul, ja även vuxna tyckte det skoj att titta på. När klockan närmade sig 19 gick vi in. Och då rasade Neo totalt. Han var otröstligt tills vi kände att pojken var ju stekhet. 39 grader hade han. Och försöka få i han alvedon i detta läget är omöjligt. Och dessutom var hans snutte spårlöst borta. Vi letade och letade. Så han fick ta den andra vilket funkade klockrent. När Neo somnat så for jag och hämtade Magdalena osså for vi till Sandfors för att träna. Ett riktigt bra pass. Känns i musklerna idag.
Natten har innehållit lite sömn då Tess har sovit sjukt oroligt. Och skrikigt om vart annat. Ingen feber hade hon men otroligt kinkig. Tillslut hav jag upp och gick och hämtade en alvedon och efter en stund somnade hon om. Med 2 barn i sängen och somnade halv 4 så känns de i. Är inte så jätte pigg. Men med kaffekoppen i handen så blir man snart människa igen. Pappa kommer iaf hit och håller mig sällskap och fixar middagen till oss. Min pappa är bäst❤️.

20140408-083015.jpg
En trött Tess som fortsätter vara gnällig…

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.