Bihåleinflammation

Har jag dragit på mig. Blir galen av all värk i övre käken och trycket över pannan. Febern kommer krypande på kvällen och ligger på 38,5 trots febernedsättande. Det är verkligen en upp och ned, imorse kändes de bättre med under dagen vart de mycket värre. Ont i käkarna har jag haft i flera dagar och samma sak med trycket i pannan. Nu funkar inte en nässprej . Kan inte ha glasögonen för de trycker och har jag dom inte får jag ont i skallen…blir de inte bättre snarast blir de ett läkarbesök…

20140421-214946.jpg

Gilla(0)Ogilla(1)

One thought on “Bihåleinflammation

  1. Jag hade problem med bihåleinflammation i flera år...vet hur jobbigt det är. Prova Sinova, det brukar hjälpa redan efter nån dag. Finns receptfritt på t.ex. ICA. Det finns också en underbart bra nässpray med kortison som heter Nasonex. Tror att den är receptfri numera. Den tar bort trycket jättesnabbt. Hoppas att du blir bättre. Kram Tina

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera