Träningen

Gud vad det blåste igår kväll samt under natten. Hördes som huset skulle blåsa bort. Båda baren har har sovit lite oroligt i natt. Framförallt Neo. Tog långtid för han att somna går. Vi la båda barnen kl 7, Tess somnade rätt fort men Neo var då vaken då jag for till träningen 20 i 8. Var ett riktigt bra pass igår. Det är så roligt att komma igång. Och det syns också på kroppen redan. Den har blitt lite mer tight. Saknar mina rutor på magen som jag hade innan graviditeten. Så förhoppningsvis är dom inte allt för långt bort. Trodde aldrig jag skulle tycka om en sådan typ av träning. Har ju alltid spelat fotboll och innebandy samt ridning varje dag på de. Så från att träna 6 dagar i veckan till typ noll så har inte kroppen förfallit så mycket som jag trodde den skulle göra.

20140311-101118.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera