Måndag igen då

Sitter och väntar på att klockan ska bli 10:40, så vi kan börja röra oss mot Kåge och BVC. Vi höll på att försova oss imorse. Tess vaknade i vanlig tid vid 7 nånting men var så nöjd i sängen så jag somnade om och vaknade av att Neo sa mamma. Och kollade på klockan 07:45. Skynda upp klä på barnen och ge dom frukost. Sen klä mig, på med ytterkläderna och 08:15 var vi ute. Det tar ju en stund att gå till förskolan med Neo som ska titta på alla fordon som kör förbi och gärna plaska i nån vattenpöl också.
Jonas är hemma från Jobbet idag eftersom han har varit sjuk under helgen.
Ikväll är de äntligen träning igen, ska bli skönt. Har ätit så onyttigt under helgen så det ska bli skönt att röra på sig lite.

20140310-101832.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.