Hej Onsdag

Igår kväll var Tess super grinig, och grät om vart annat. Ingenting som dög. Och tillslut vaknade Neo av hennes skönsång. Han hade utan att vi märkt nått lagt sig i våran säng. Och där låg han och sa Tesse också visade att hon var Ledsen. Söta storebror! efter en stund så somnade han om. Tess hon var fortsatt missnöjd, men somnade tillslut men vaknade till och från fram till klockan 12 sen sov hon hela natten. Så skönt det behövde hela familjen.
Eftersom Neo sov hela natten utan att hosta så fick han fara till förskolan idag. Fick en lapp om utvecklingssamtal nästa vecka, ska bli så spännande.
Nu blir de att kolla klart matchen sen blir de att göra dom vanliga vardagssysslorna så som , vika tvätt och allt småplock som bli. Om jag hinner blir de att städa i lekrummet.

20140219-104038.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera