Alla ❤️-ansdag

I natt vaknade Neo skrikandes och gråtandes och var näst intill svår att få kontakt med. Han pekade på pekfingret och sa ajaj och ville pappa skulle blåsa. Men ingenting hjälpte han hade ajaj så fort vi rörde fingret. Med allt sitt gråtande så väckte han naturligtvis sin lillasyster. Lyckades tillslut få Neo att somna om och för Tess tog de ett tag. Är inte van att nattsudda. Iaf imorse så kollade jag fingret noga och såg en rodnad med lite vätska under så klämde och ut kom de vätska och en sticka. Så nu hoppas jag att det onda är borta.

20140214-091309.jpg
Idag är de äntligen fredag och dessutom alla hjärtansdag. Längtar tills våran middag som ska ätas utan barn. Så våran middag blir lite senare med de är de värt.

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.