Akta dig

Det har varit tyst på bloggen men det är därför jag har legat i feber sen natten till onsdag. Så all ledig tid då barnen sovit har jag också sovit. Och nu verkar de äntligen ha vänt. Idag då jag hämtade Neo på förskolan så stannande vi till i pulkbacken med Magdalena, Gottfrid och Isak. Jag borde nog inte ha gjort de var så slut i kroppen. Men Neo ville dit, och självklart är det värt de när man ser hur kul Neo tycker de är att åka Bob. Han lärde sig dessutom ett nytt ord – Åka. Stolt mamma. Hela tiden sa han mamma åka.

När pappa J kom hem vart de ännu mer bus. Vi sjöng lite sånger, han överraskade oss med att sjunga med i lilla snigel. Gud vad han utvecklas nu helt galet. Hinner inte med. Pratade lite med en ur personalen på hans förskolan om just hans utveckling. Och vi kunde båda säga att han verkligen suger åt sig som en svamp de här med teckenspråk, och att det hjälpt han otroligt mycket. Han blir inte lika frustrerad och arg nu när han får fram de han vill..

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.