Lördag

Denna dag började tidigt, alldeles för tidigt om ni frågar mamman. Neo petade i min redan 05:15. Kom inte ens ihåg när jag var uppe så tidigt sist. Som tur var så gick de 2 Astrid Lindgren filmer efter varann som vi satt och kollade på. Och när klockan vart 9 var Neo så trött så han fick lägga sig och vila. Och jag somnade också, så skönt och alla vaknade pigga och glada kl 12. Så då vart de lunch sen packade vi in oss i bilen och for och hälsade på Frida och Viktor och deras lilla gosse tillsammans med Svärmor och BoE. Stannade till på Childrens House och köpte med oss en present. Så otroligt söt han är.
Vart Ica sen hem för middag och nu hänger vi i soffan och ser hockey tillsammans med Uffe.

20140111-192228.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.