Don Vito

Har haft en riktigt slapp söndag. Vi har lekt med traktorer läst sagor, haft sångstund och massa bus har de blivit. En perfekt söndag, ska inte klaga. Runt middags tid for vi till Ica och handlade inför denna vecka. Skulle även köpa lite förvaringsboxar, har bestämt att vi ska ha bättre ordning på allt nu. Men glömde bort vilka mått som passar lådan dom ska vara i. Så Jonas får fixa nån dag efter jobbet i stället. Eller får vi helt enkelt vänta tills vi ska till Ikea. Är egentligen bättre för dom har större utbud på sånt än Ica.
Har mailat köksförnyarn, så förhoppningsvis ringer dom imorgon. Och om vi har tur så har dom tid att komma ut i veckan och kolla och mäta. Skulle ju vara bra. Jag har så mycket planer att hjärnan kokar snart över på alla idéer jag har.
Ikväll när vi hade varit och handlat så for vi och åt på Don Vito. Har hört så bra om den restaurangen och efter Maria och Anton varit där i eftermiddag och skrev på Instagram att de var så god pizza där så for vi dit. Och det är en av dom godaste pizzan vi käkat. Till och med Neo åt med god aptit. Han brukar inte äta så mycket pizza. Så dit blir de fler gånger. Lite dyrare än på andra pizza ställen men helt klart värt de. Det kändes att dom hade riktigt bra råvaror, och restaurangen var så mysig kändes inte som vi var i Sverige, utan på ett ställe i ett varmare land.

Nu ska jag ta och mysa med våran lilla sessa

20140106-212606.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.