2 pigga barn

Och en pigg mamma denna morgon. Neo sov större delen av dagen igår och gick och la sig kl 19 igår kväll och sov hela natten och vaknade klockan halv 9 feberfri! Så underbart, och solen tittar fram det kan ju inte bli en bättre start på en lördagmorgon.
Dagens plan..vi hade ju tänkt dra och bada men eftersom ungarna var sjuka igår så la vi de på is idag. Blir nog att bara vara hemma.
Tänkte göra en uppdatering om Neo’s pott träning, i veckan så vart de en hel kiss i pottan. Så vi fortsätter och nöter. Funderar på att fixa fram nån belöning när han gått på pottan, av antingen ett klistermärke eller nått annat skoj.
Neo har börjat med att spexa då man ska ta ett kort eller film honom, man får sig ett gott skratt…

20140125-102113.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.