2 januari 2014

Igår var en riktig slappar dag. Så skönt! Vi gick ut och skottade och tog en promenad. Sen såg vi film, Djungelboken. Har inte sett den på evigheter. Vi avslutade kvällen med en otroligt god middag med ortens oxfilé, hasselbackspotatis och en god sås. Om vi ska ha nått nyårslöfte så är de att äta mer lokalproducerad mat och mer ekologiskt. Visst kostar lite mer är så mycket godare med bra mat.
Nyårsafton, spenderade vi Med Jessica och Rikard. Vi åt god mat och hade super trevligt. Alla barnen höll sig vaken till 12 slaget. Sen stupade Neo i säng, helt utslagen. Hoppas 2014 blir ett bra år. Fick ett tråkigt besked att en bekants pappa gott bort i cancer natten till nyårsafton. Tråkig avslutning på 2013. Om de nu finns nån tröst är att han slipper lida.

20140102-095626.jpg
Idag är de torsdag

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.