Trött och Lycklig

Idag hade vi bestämt att vi skulle in på stan. Skulle först för bi optikern och fixa Jonas glasögon så dom håller sig på plats och inte far ner på nästippen. Det var ett snabbfix. Sen gick vi och köpte ut bio biljetterna. Gick och strosade på rean och Jonas träffade en som han känner som bjöd oss på Galakväll i Februari, med aftonklänning och smoking och röda mattan inte illa. Det vi skulle inhandla på stan var nya varma vantar till Neo. Köpte en ny snutte till Tess, jag hittade ett par jeans. Egentligen behöver jag tröjor. Fick en superfin av svärmor i julklapp som jag bor i nu. Älskar den. Sen gick in på Phone House och kollade in telefoner och vips så var vi ny ägare till en telefon..
När Vivaldi skulle gå och köpa Neos vantar så hade han ingen ork och var less. Så vi bestämde oss för att fara hem. Så på måndag blir de en sväng till stan igen.

Svärmor och BoE kom och satt barnvakt ikväll så vi skulle få gå på bio och se nya Hobbit filmen. Som för övrigt var hur riktigt jäkla bra. Dom tidigare Sagan om ringen har i
Jag tyckt blivit lite långtråkiga när jag sett dom. Men denna film var jag fast i redan från början. Och jag ser framemot nästa film. trodde aldrig jag skulle tycka de..

20131229-013121.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

5 thoughts on “Trött och Lycklig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.