Snart jullov och tack Jenny ❤️

Imorgon har Neo sin sista dag på förskolan för de här året. Ska bli så mysigt, älsklingen är ledig rätt mycket han med. Hoppas att det kommer mer snö så vi kan åka i backen och bygga en å annan snögubbe.
Dagen har gått relativt fort, vilade större delen då Neo var på förskolan. Sen hämtade jag hem bustrollet. Kom på att jag hade borta mitt körkort och är tvungen ha de imorgon då vi ska in till länsförsäkringar vi ska nämligen lägga allt hos dom från och med nu. Alla våra försäkringar, bankkonto bolån. Vart så billigt, vi sparar några tusen varje år. Iaf åter till mitt körkort, så rensade jag skrotlådan vi har i köket, där jag trodde de var med icke. Tillslut vände jag upp och ner på skötväskan och där låg de ❤️ gissa om jag blev glad.
Ikväll har vi varit och grattat Jonas farmor som fyller år, massor av fika hade hon, som vanligt. Neo hade kul sprang runt runt. När vi skulle fara så fick gammelfarmor en kram och en puss bara så där ❤️gullungen våran.
Tusen tack Jenny med familj för Neo’s fina present ❤️ ni är så himla goa och fina allihop ❤️ kramar i massor till er..

20131218-212052.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Snart jullov och tack Jenny ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.