Neo 2 år

Idag fyller våran älskade Neo 2 år. Vi väckte Neo kl 7 med sång och packet. Han varthel nöjd över den stora traktorn och lastbilen han fick.
Han fick vara hemma från förskolan och först började vi med att klippa håret sen fixk han ta ett långt bad och nya traktorn skulle självklart bada också. Sen dags för lunch och vila. När han vaknat så vart de lek och massa bus. När älsklingen kom hem så gjorde han gjorde han tårtan klar.
Farmor och Boe, Frida och Viktor kom och grattade. Han fick en släp till hans bobby car samt en tuta och lysen till den, en bok om stora fordon av farmor och BoE och en fin bok av Frida och Viktor. Gissar att imorgon då vi ska gå ut att han vill ha med sig sin svarta bobby car med sin nya släp då han kört den hela kvällen tills han skulle gå och sova.

20131216-231729.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.