Kan inte sova

Har varit så trött hela dagen och när jag väl lägger mig i sängen så går de inte sova, typiskt. Har igång en film som jag hoppas jag ska somna till. Neo han är helt frälst i Pippi som han kallar Duck tails för eller Ankliv som de heter på svenska. Han är så söt när han säger pippi och pekar på tvn. Tänk att han snart fyller 2 år. Dessa år har gått så fort. Jag har redan börjat planera hans tårtor, det blir de han håller som kärast just nu, en traktor tårta och en babblarna tårta. Tror han kommer gilla dom skarpt.
Imorgon blir de nog att ta fram lite mer pynt, neo är så fascinerad av tomtar. Åh titta mamma, gulligast var då han skulle killa en prydnads tomte under fötterna – killikillikill sa han ❤️
Våran tvättstuga ser numer ut såhär, den 11 december kommer resten..

20131203-003934.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.