Ett konstverk av Neo

Gud så irriterad jag har varit idag. Hatar då saker strular. Började med att min wordpress app ballade ur, den visade bara halva inlägget och tog bort resten. Höll på att bli tokig. Så sket i inlägget och gick för att hämta sonen på förskolan. Neo låg fortfarande och vilade då jag kom. Och då brukar han bli på dåligt humör för att han inte får leka när han vaknat. Och idag var inget undan tag. Gick ända bra. Väl hemma så var han allt annat än nöjd. Han hittade på massa saker han inte får göra. Han fick tag på en penna som han fick i sin packetkalender imorse och gjorde ett konstverk på väggen, morr. Så ringde i ilska till Jonas och bad han köpa nya saker till hans kalender.

Medans Neo var på förskolan så passade jag att tvätta lite. Sen tände jag massor av ljus och kröp ner i soffan med Tess och såg nyhetsmorgon.
Ikväll fick vi ett ryck här hemma, och gjorde köttfärssmeten till köttbullarna vi ska ha på julbordet till julafton. Neo fick mersmak av köttbullar, efter att ha smakat prov stek köttbullen så jonas ställde sig och stekte några åt sonen ❤️så mysigt att göra de tillsammans. Så nu kan vi bocka av de på listan.
Passade på att beställa Jonas julklapp som barnen ska få ge sin pappa. Tror han kommer bli riktigt glad. Och jag gjorde en riktigt klipp. Så jag är nöjd..

20131204-215828.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Ett konstverk av Neo

  1. Så gjorde Victor en gång också, han började på övervåningen på den nylagda parketten, sen drog han pennan hela vägen ner längs med trappräcket. Sen gick han in till vardagsrummet och drog ett streck över hela nya soffan, sen slutade konstverket med en massa klotter på vardagsrumsväggen. Det är tur att man älskar sina barn! Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.