Andra advent

Vi hade en riktigt mysig lördag. Vi hade bjudit in min bror och hans son för pepparkaksbak. Vi drack glögg och lyssnade på julmusik. Vi provade Per Morbergs glögg, och den var jättegod. Den kommer bli en favorit här hemma under jul.
När Neo somnade så tittade jag och älsklingen på en julfilm. Sen hade vi så mycket julkänsla att vi gick och hämtade ner våran julgran. Vi skulle inte klä den, men vi kunde inte låta bli.

Idag söndag och andra advent. Neo vaknade kl 8. Så måste säga att jag är rätt pigg. Vi har just sätt adventskalendern, och nu är vi inne i Emil i Lönneberga. Vi har tänt en brasa och bara myser på. Är ganska kallt ute just nu. I eftermiddag är de babysim. Så det ska bli kul, var nu 2 veckor sen vi badade.

20131208-091027.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.