Älskar rutiner

Och ska aldrig mer släppa på dom när de gäller Neo. För nu i några dagar har dom varit lite si och så med hans sovrutiner. Sena kvällar och sena mornar.
Igår var vi till svärmor och BoE för den årliga nyårsplankan, sjukt god mat och mycket trevligt sällskap. Neo som inte ville sova höll ändå modet uppe tills vi for hem vid 22 och höll sig vaken hela vägen hem!!! Det trodde jag inte. Så det var bara att byta blöja och och efter vällingen var upp drucken så somnade han direkt. Trodde att det skulle gå bättre idag, han fick inte vila och la isäng han runt 7 och nu är klockan 22:30 och han ligger vaken i sin säng och jag sitter bredvid och uppdaterar bloggen. Men jag ska inte ge mig, som tur är så ligger han snällt och är tyst. Men jag har lite saker som ska göras innan jag kan gå och sova. Hoppas det inte tar allt för lång tid.

20131230-222830.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.