Våran lördag

Vilken mysig lördag vi haft. Träffade upp barnens morfar på Ica. Neo fick köra en egen liten vagn med varor, och det tyckte han var så kul. Så vi trodde han skulle bli ledsen då vi skulle ställa bort de lilla kundvagnen. Men så fel vi hade. han skötte sig exemplariskt. Våran stora kille❤️
Pappa bjöd oss på pizza till middag som vi åt strax före hockeyn. När matchen var klar så kom Jessica och barnen och vi följdes och tände ljus för våra anhöriga som inte längre är med oss❤️. Kollade in jonas farfars grav. Sen gick vi hem. Skönt med en kvälls promenad.
Resten av kvällen har vi sett film, jonas slet sig från jobbet så vi fick lite tid tillsammans. Vi har varit duktiga ett tag och inte käkat godis eller druckit läsk. Men igår och idag syndade vi, fy mår typ illa av allt socker.

20131103-010449.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.