Syskonmys

I eftermiddag så vart de en dusch/bad för familjen Bergkvist. Och när jag satte mig i sängen för att ge Tess mat ville Neo så gärna mysa med lillayster. Åh så stolt han blev då hon fick ligga på hans arm. Hon fick massa pussar av storebror ❤️

Vart en sväng på ICA för att inhandla lite mat och blöjor, och godis till barnen som knackar på och frågar bus eller godis. Och ikväll kom de 3 st gäng.
Sen for vi äntligen till Jessica & Rikard och hälsade på och fick se lilla Sam❤️ en liten kopia av Storebror. Tess vart helt plötsligt ganska stor. Var så mysigt att sitta med Jessica i soffan med var sin bebis och snacka. Jonas & Rikard var på övervåningen med de andra barnen och byggde Lego.

20131102-004831.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Syskonmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.