Pepparkaksbak och BVC

En lite uppdatering såhär på morgon kvisten. Våran groventre/ tvättstuga går renoveringen framåt. Målaren var här hela dagen igår och satt väv, idag kommer han och iaf målar första varvet nu på morgonen och förhoppningsvis kommer han tillbaka i eftermiddag för att rolla på de sista. Elektrikern kommer idag med och sätter spottarna i taket så belysning borde vi ha ikväll. Och sen är de inte mycket kvar, en snickare och en rörmokare bara. Så med lite tur är de klart nästa vecka.

Igår var vi till BVC med Tess, 6 kg är hon uppe i och är 62 cm lång. Nu ska vi inte dit förens om 2 månader.
Igår eftermiddagen så bakade familjen pepparkakor tillsammans, så otroligt mysigt. Neo kom på att degen gick att äta, men så gott tyckte han de inte var.

Nu blir de att väcka upp pappan i huset, han och Neo sover fortfarande. Tess väckte mig just före halv 7.

Ha en fin dag!

20131119-065902.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera