Gardiner och julfest

Känner mig sjukt nöjd över mig själv idag. Imorse då jah lämnat sonen på förskolan och satte jag mig och surfade och var på jakt efter rödrutiga kappor till köket. Hittade inga som jag tyckte var fina. Och alla var på tok för dyra. Så letade i min lilla tyg samling och hittade en duk som jag klippte sönder till och sydde till 2 kappor. Måste sy klart dom i morgon, vart inte riktigt nöjd med längden på dom. Så det måste fixas imorgon.
Efter lunch kom mor och far på besök. Dom var snäll och stannade i kåge och hämtade nyckeln till församlingshemmet. Mamma hade bakat bullar som hon tog med sig ❤️sen hjälpte hon mig med dopklänningen, att fixa rosetterna. Väldigt uppskattat.

Ikväll var de julfest på förskolan. Mysigt att se luciatåget, sen vart de lite pyssel och fika. Vi passade på att titta i Neo’s pärm. Så fint personalen hade skrivit som vår sons tid på förskolan. Alla fina dom tagit kort och teckningar han gjort ❤️ så skönt att han trivas så bra.

20131128-225639.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.